Δονητικοί βραχίονες TOPAVI BV αναρτώμενοι σε φορτωτή τρακτέρ.

Η σειρά ΒV, αφορά αναρτώμενους τηλεσκοπικούς βραχίονες με δονητές για τη δόνηση κάθε είδους δέντρων από τον κορμό τους ή από βραχίονές τους.

Χάρη στην προχωρημένη τεχνολογία τους, οι βραχίονες BV εφοδιάζονται με ένα τηλεσκοπικό σύστημα που προσφέρει καταπληκτική δυνατότητα κίνησης και πρόσβασης στο κορμό ή τους βραχίονες του δέντρου σε κάθε είδους καλλιέργεια. Έχοντας τη δυνατότητα να δονήσουν βραχίονες που βρίσκονται κοντά στο καρπό, ή και να δονήσουν περισσότερα μέρη του ίδιου δέντρου, καταφέρνουν να συλλέξουν το μεγαλύτερο ποσοστό καρπών από οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό δονητών. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηρηστικά τους εδώ.

Οι βραχίονες BV αποτελούνται από:

Α. Το υδραυλικό κέντρο που αναρτάται στα τρία σημεία του τρακτέρ. 

Β. Το βραχίονα που φέρει το δονητή και ο οποίος έχει τη δυνατότητα να κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Προέκταση μπρος – πίσω, μετατόπιση δεξιά - αριστερά, γωνιακή περιστροφή και μετατόπιση πάνω - κάτω.

Για να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες κάθε καλλιέργειας, προσφέρουμε 5 διαφορετικούς δονητές, ανάλογα με τις απαιτήσεις της καλλιέργειας.

  1. ΤΕΝΑΖΑ DR ALL. Κυρίως για δόνηση κορμού νεαρών δέντρων ελιάς με διάμετρο κορμού από 5-25εκ. και ξηρών καρπών από 5-45εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη τρακτέρ, ανάλογα το υδραυλικό σύστημα από 80-90 ΗΡ.
  1. TENAZA DR M.A. Κυρίως για δόνηση κορμού ενήλικων δέντρων ελιάς με διάμετρο από 20-35εκ. Ο δονητής αυτός είναι μετατροπή του TENAZA DR ALL. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη τρακτέρ 90 ΗΡ.
  2. ΒP Για δόνηση κορμού δέντρων ελιάς με διάμετρο από 10-30εκ. και ξηρών καρπών από 10-40εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη τρακτέρ 90 ΗΡ.
  1. TIJERA DR. Για δόνηση κορμού δέντρων ελιάς ή βραχίονα με διάμετρο 10-30εκ. και ξηρών καρπών με διάμετρο κορμού 10-45εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη τρακτέρ 90 ΗΡ. 
  1. MASTER DR. Για δόνηση ενήλικων αποκλειστικά δέντρων ελιάς με διάμετρο 25-45εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη τρακτέρ 110 ΗΡ. 
  1. PROFESSIONAL Για δόνηση κορμού δέντρου με διάμετρο από 25-50εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη τρακτέρ 120 ΗΡ. 
© kalimanis.com    Powered by Softways