Συλλέκτες αμυγδάλων & ξηρών καρπών TOPAVI M6 με δονητή κορμού και αποφλοιωτή.


Οι συλλέκτες TOPAVI σειράς Μ6 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη συγκομιδή αμυγδάλων και ξηρών καρπών. Πρόκειται για τον πρώτο συλλέκτη που κατασκευάστηκε ποτέ στο κόσμο. Συγχρόνως, πρόκειται για τον ταχύτερο συλλέκτη με δυνατότητα συγκομιδής 60 ενήλικων δέντρων την ώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί περιλαμβάνει τις δύο απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για να συγκομίσει πολύ γρήγορα. Το πρώτο είναι ότι ο συλλέκτης TOPAVI Μ6 είναι αναρτώμενος στα υδραυλικά του τρακτέρ και το δεύτερο είναι ο μηχανικός αποφλοιωτής του ο οποίος δυναμοδοτείται απ'ευθείας από το ΡΤΟ. Αποτέλεσμα αυτών είναι η αποφλοιώση των αμυγδάλων ενός δέντρου να τελειώνει πριν βρεθεί ο συλλέκτης στο επόμενο δέντρο, ένα διάστημα 10-15 δεπτερολέπτων περίπου.

Με στάνταρ ομπρέλα διαμέτρου 6,6 μέτρων και με προσθήκες ώς 7,4 μέτρα για για συγκομιδή οποιασδήποτε καλλιέργειας. Δυνατότητα εξοπλισμού μικρής ή πολύ μικρής ομπρέλας για συγκομιδή δέντρων σε πυκνή ή υπέρπυκνη καλλιέργεια ακόμα και 4Χ4. Δείτε τον οδηγό επιλογής ομπρέλας εδώ.

Υδραυλικό σύστημα σχεδιασμένο για συγκομιδή δέντρων. Ελεγχόμενες λειτουργίες κινήσεων μέσω ηλεκτροβαλβίδων ενεργοποιούμενες από Joystic, για ποιοτικότερη συγκομιδή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε καλλιεργητή. Ρύθμιση πίεσης και ταχύτητας για κάθε λειτουργία.

Στον εξοπλισμό τους συμπεριλαμβάνεται, το ενσωματομένο δοχείο λαδιού, το κιτ ανύψωσης για ξεφόρτωμα του καρπού πάνω από 2 μέτρα. Για συγκομιδή άλλων ξηρών καρπών εκτός αμυγδάλων, ακόμα και νεαρών ελαιόδεντρων, εξοπλίζονται με ειδικό Κιτ που αφαιρεί τον αποφλοιωτή.

Αναρτώνται στα τρία σημεία του τρακτέρ και απαιτούν ημιδενδροκομικό ή στάνταρ τρακτέρ. Σε τρεις εκδόσεις ανάλογα τον δονητή και το υδραυλικό σύστημα. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συλλέκτη Μ6 εδώ. 

  • Μ6 TENAZA HYD 2015.  Κατασκευασμένος για συγκομιδή ξηρών καρπών και μόνο και για δέντρα νεαρά και ενήλικα. με διάμετρο κορμούς έως 30-35εκ. Με υδραυλικό σύστημα σταθερής ροής και δονητή Tenaza διπλής περιστροφής με αυτόματο φρένο δόνησης. Μέγιστο άνοιγμα δονητή 55εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη από τον ελκυστήρα, 70 ΗΡ, συνιστώμενη 80ΗΡ.
  • Μ6 GR III. Κατασκευασμένος για δέντρα ξηρών καρπών με μικρή διάμετρο κόμης, νεαρά ή σε πυκνή φύτευση με διάμετρο κορμού από 10 έως 30εκ..Με υδραυλικό σύστημα Load Sensing και δονητή Μ6 υψηλής συχνότητας. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη από τον ελκυστήρα 80ΗΡ, συνιστώμενη 90ΗΡ.
  • Μ6 TENAZA HYD 2010.  Κατασκευασμένος για επαγγελματική χρήση, για συγκομιδή ξηρών καρπών από δέντρα κάθε μεγέθους, νεόφυτα, νεαρά, ακόμη και ενήλικα δέντρα ή παλιά δέντρα με διάμετρο κορμού 5-45εκ. Μπορεί να συγκομίσει και ελιές με διάμετρο κορμού έων 25εκ. Με δονητή TΕΝΑΖΑ διπλής περιστροφής και αυτόματο φρένο δόνησης. Με υδραυλικό σύστημα Load Sensing. Με το σύστημα αυτό, το μηχάνημα αυτορυθμίζεται σε κάθε του λειτουργία προσφέροντας άμεσα την πίεση και τη ταχύτητα του λαδιού που απαιτείται ανα πάσα στιγμή. Αποτέλεσμα του είναι η τελειότερη λειτουργία του με το ελάχιστο δυνατό κόστος σε καύσιμα για το τρακτέρ. Μέγιστο άνοιγμα δονητή 55εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη από τον ελκυστήρα 80 ΗΡ, συνιστώμενη 90ΗΡ.
  • M6 BP HYD 2010. Με τον δονητή ΒΡ διπλής περιστροφής, έχετε τη δυνατότητα εκτός των ξηρών καρπών, να συγκομίσετε και ελιές με διάμετρο κορμού πάνω από 30εκ. χάρη στο μεγαλύτερο έκκεντρο που διαθέτει. Μέγιστο άνοιγμα δαγκάνας 45εκ. Όπως και στους άλλουν συλλέκτες Μ6, υπάρχει ενσωματομένο δοχείο λαδιού Με υδραυλικό σύστημα Load Sensing. Με το σύστημα αυτό, το μηχάνημα αυτορυθμίζεται σε κάθε του λειτουργία προσφέροντας άμεσα την πίεση και τη ταχύτητα του λαδιού που απαιτείται ανα πάσα στιγμή. Αποτέλεσμα του είναι η τελειότερη λειτουργία του με το ελάχιστο δυνατό κόστος σε καύσιμα για το τρακτέρ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη από τον ελκυστήρα 90 ΗΡ.     
© kalimanis.com    Powered by Softways