Η εταιρεία EL LEON, κατασκευάζει φορτωτές και εργαλεία για όλους τους τύπους των τρακτέρ, εδώ και μισό αιώνα περίπου. Ιδρύθηκε το 1959 και το 1967 ήταν το πρώτο εργοστάσιο στην Ισπανία και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη που κατασκεύασε φορτωτές. Από το 1986 δραστηριοποιείται στις νέες της εγκαταστάσεις με συνολικό εμβαδόν 12.000 τετραγωνικά μέτρα  Το νέο εργοστάσιο της έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσει την παραγωγή της και τη δεκαετία του 90 να στραφεί για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή αγορά. Στις μέρες μας η εταιρεία EL LEON εξάγει σε παγκόσμια κλίμακα.   

Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει στο χρήστη τον καλύτερο δυνατό φορτωτή για το τρακτέρ του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από συνεχή έρευνα των νέων μοντέλων των τρακτέρ και με τον ακριβή σχεδιασμό των προϊόντων της. Η εταιρεία EL LEON κατασκευάζει φορτωτές για τρακτέρ από 40 έως 190 ίππους και αιχμή της τεχνολογίας της είναι η σειρά E (EUROPA). Η σειρά Ε προσφέρει περισσότερη ισχύ (ανυψωτική ικανότητα έως και 2,5 τόνους), καλύτερο οπτικό πεδίο και συμβατότητα με τα εργαλεία όλων των μεγάλων ευρωπαίων κατασκευαστών (συμμόρφωση στην norma UNE/EN 12525).

Τη στιγμή αυτή από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου, κατασκευάζονται οι φορτωτές 206 & 236 (σειρά MINI) για πολύ μικρά τρακτέρ, οι φορτωτές 320F & 340Ε αποκλειστικά για δεντροκομικά τρακτέρ και οι φορτωτές. 370Ε, 385Ε, 410Ε, 430Ε, 470Ε για στάνταρ τρακτέρ. Ακόμα, περισσότερα από 20 διαφορετικά εργαλεία (κουβάδες, δαγκάνες, φουρκέτες και μαχαίρια). Ακόμα, μαχαίρια μπουλντόζας, εκσκαφείς, ανυψωτές, όλα για να προσαρμοστούν σε τρακτέρ. Για να δείτε το φυλλάδιο επιλέξτε εδώ.

© kalimanis.com    Powered by Softways