Συλλέκτες αμυγδάλων & ξηρών καρπών TOPAVI M6 με δονητή κορμού και αποφλοιωτή.


Οι συλλέκτες TOPAVI σειράς Μ6 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη συγκομιδή αμυγδάλων και ξηρών καρπών. Πρόκειται για τον πρώτο συλλέκτη που κατασκευάστηκε ποτέ στο κόσμο. Συγχρόνως, πρόκειται για τον ταχύτερο συλλέκτη με δυνατότητα συγκομιδής 60 ενήλικων δέντρων την ώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί περιλαμβάνει τις δύο απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για να συγκομίσει πολύ γρήγορα. Το πρώτο είναι ότι ο συλλέκτης TOPAVI Μ6 είναι αναρτώμενος και το δεύτερο ότι ο αποφλοιωτής του δυναμοδοτείται απ'ευθείας από το ΡΤΟ. Αποτέλεσμα αυτού είναι, η αποφλοιώση ενός δέντρου να τελειώνει πριν βρεθεί ο συλλέκτης στο επόμενο δέντρο, διάστημα 10-15 δεπτερολέπτων.

Με στάνταρ ομπρέλα διαμέτρου 6,6 μέτρων και με προσθήκες ώς 7,4 μέτρα για για συγκομιδή οποιασδήποτε καλλιέργειας. Δυνατότητα εξοπλισμού μικρής ή πολύ μικρής ομπρέλας για συγκομιδή δέντρων σε πυκνή ή υπέρπυκνη καλλιέργεια ακόμα και 4Χ4. Δείτε τον οδηγό επιλογής ομπρέλας εδώ.

Ελεγχόμενες λειτουργίες κινήσεων μέσω ηλεκτροβαλβίδων ενεργοποιούμενες από Joystic, για ποιοτικότερη συγκομιδή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε καλλιεργητή. Ρύθμιση πίεσης και ταχύτητας για κάθε λειτουργία.

Στον εξοπλισμό τους συμπεριλαμβάνεται το κιτ ανύψωσης για ξεφόρτωμα του καρπού πάνω από 2 μέτρα. Για συγκομιδή άλλων ξηρών καρπών εκτός αμυγδάλων, ακόμα και νεαρών ελαιόδεντρων, εξοπλίζονται με ειδικό Κιτ που αφαιρεί τον αποφλοιωτή.

Αναρτώνται στα τρία σημεία του τρακτέρ και απαιτούν ημιδενδροκομικό ή στάνταρ τρακτέρ. Σε τρεις εκδόσεις ανάλογα τον δονητή και το υδραυλικό σύστημα. Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συλλέκτη Μ6 εδώ. 

  • Μ6 TENAZA.  Κατασκευασμένος για επαγγελματική χρήση, για συγκομιδή ξηρών καρπών από δέντρα κάθε μεγέθους, νεόφυτα, νεαρά μέχρι και ενήλικα δέντρα ή παλιά δέντρα με διάμετρο κορμού από 5-45 εκ.. Με ενσωματωμένο δοχείο λαδιού, υδραυλικό σύστημα σταθερής ροής και δονητή Tenaza διπλής περιστροφής με αυτόματο φρένο δόνησης. Μέγιστο άνοιγμα δονητή 55εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη από τον ελκυστήρα, 70 ΗΡ, συνιστώμενη 80ΗΡ.
  • Μ6 GR III. Κατασκευασμένος για δέντρα ξηρών καρπών με μικρή διάμετρο κόμης, νεαρά ή σε πυκνή φύτευση με διάμετρο κορμού 10-30εκ..Με ενσωματωμένο δοχείο λαδιού, υδραυλικό σύστημα Load Sensing και δονητή υψηλής συχνότητας Μ6. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη από τον ελκυστήρα 80ΗΡ, συνιστώμενη 90ΗΡ.
  • Μ6 TENAZA LS.  Κατασκευασμένος για επαγγελματική χρήση, για συγκομιδή ξηρών καρπών από δέντρα κάθε μεγέθους, νεόφυτα, νεαρά, ακόμη και ενήλικα δέντρα ή παλιά δέντρα με διάμετρο κορμού 5-45εκ. Με ενσωματωμένο δοχείο λαδιού, και δονητή Tenaza διπλής περιστροφής με αυτόματο φρένο δόνησης. Με υδραυλικό σύστημα Load Sensing. Με το σύστημα αυτό, το μηχάνημα αυτορυθμίζεται σε κάθε του λειτουργία προσφέροντας άμεσα την πίεση και τη ταχύτητα του λαδιού που απαιτείται ανα πάσα στιγμή. Αποτέλεσμα του είναι η τελειότερη λειτυργία του με το ελάχιστο δυνατό κόστος σε κάυσιμα για το τρακτέρ. Μέγιστο άνοιγμα δονητή 55εκ. Ελάχιστη απαιτούμενη ιπποδύναμη από τον ελκυστήρα 80 ΗΡ, συνιστώμενη 90ΗΡ.

Δείτε τον τιμοκατάλογο μηχανημάτων συγκομιδής ξηρών καρπών εδώ.

Δείτε τη προωθητική ενέργεια του εργοστασίου TOPAVI για το 2022 εδώ.

© kalimanis.com    Powered by Softways